Categories
Lajmet

[:sq]Tenisi kosovar ne TRASNWORLD SPORT[:]

[:sq][:]

[:sq]Emisioni i njohur dokumentar sportiv “TRANSWORLD SPORT” qëndroi në Kosovë ku bëri filmime për njërin nga emisionet më të njohura spiortive me disa nga sportistët më me prespektivë në Kosovë. Transworld Sport është emision javor sportiv me bazë në Londër që shfaqet në 80 shtete të botës. Ndër kanalet më të nohura që e shfaqin këtë program është edhe Sky Sports. Në teritorrin e Ballkanit ky emision shfaqet në pogramin Sportklub (Croatia), Sportklub (Serbia), Sportklub (Slovenia) etj. Programi shfaqet një herë në javë me disa repriza brenda javës. Maljinda Kelmendi (Xhudo), Agona Shporta (Tenis), Ylli Pozherani (Pingpong) dhe një peshëngritës nga Kosova ishin protagonistët e këtij programi që flet për ushtrimet e tyre, ambiciet në të ardhmën, jetën e tyre shoqërore dhe familjare. Tenistja më e mirë në Kosovë për mosha të reja, 16 vjeqarja nga Prizreni, Agona Shporta prezentoi tenisin kosovar në këtë program. Gjatë filmimeve në Prizren që zgjatën afro 12 orë Transworld Sport bëri filmime të Agonës duke ushtruar në teren të tenisit me trajnerin e saj Naim Shehun. Xhirimi u be ne terenet e reja te tenisit ne Prizren qe priten te hapen javen tjeter.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.