Categories
Lajmet

[:sq]Të premten fillon Kursi Certifikues për Refer Nacional të Tenisit[:]

[:sq][:]

[:sq]02 Dhjetor 2019

Të premten fillon Kursi Certifikues për Refer Nacional të Tenisit organizuar nga FTK në bashkëpunim me ITF.

Kursi do të zgjasë tri (3) ditë 06-08 Dhjetor, me ligjërues ndërkombëtar z. Konstantin Zasjadko i cili vjen nga Latvia, dhe dhjetra pjesëmarrës të cilët synojnë të pajisen me certifikatë.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.