Categories
Lajmet

[:sq]Takimi Konsultativ me Klubet e tenisit[:]

[:sq]

07 Mars 2020

Federata e Tenisit sot ka mbajtur takimin konsultativ me klubet e tenisit.

Ne takim murren pjese dhjetra perfaqesues te klubeve te cilet paten rastin te diskutojne brengat, kerkesat por edhe sugjerimet e tyre ne dobi te ngritjes dhe zhvillimit te tenisit.

Nder te tjerash u diskutua per permiresimin e cilesise se garave ne vecanti per kategorine ROG, per infrastukturen, obligimet e klubeve, dhe tema te tjera me interes te gjere.

[:]