Categories
Lajmet

[:sq]Seminari me ekspertin nga ITF Goran Shevchenko[:]

[:sq][:]

[:sq]Me datat 16,17,18 Qershor, ne fushat e tenisit “Rilindja” ne Prishtine, u mbajt seminari me ekspertin nga ITF Goran Shevchenko. Gjate ketij seminari mesuan shume trajneret te Kosoves, dhe me kete dije do te punojne me mire me lojtaret e tyre dhe do te punojn ne ngritjen e kualitetit te tyre.
Te premten dhe te shtunen e ardhshem, me 23,24 Qershor do te vazhdon seminari dhe per vendin e mbajtjes se seminarit do te ju njoftojme pas pak.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.