Categories
Lajmet

[:sq]Se shpejti do te organizohet “Dita e Tenisit ne Prishtine”[:]

[:sq][:]

[:sq]Federata e Tenisit e Kosoves ne bashkepunim me klubet e Prishtines dhe perkrahjen e Komunes se Prishtines ne muajin mars te ketij viti do te organizoje “Diten e Tenisit ne Prishtine”.

Detajet do te publikohen diteve ne vijim.

#Tennisday #Prishtina #Tennislover #children #fun

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.