Categories
Lajmet

[:sq]Promovimi i tenisit – Kopshti i femijeve YLLKA ne kuader te shkolles MEHMET AKIF, Prizren[:]

[:sq][:]

[:sq]Kane marre pjes femijet parashkollor dhe klasat e para, dyta dhe klasat e treta.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.