Categories
Lajmet

[:sq]Panairi i Sportit 2018, ne Prishtine.[:]

[:sq][:]

[:sq]Panairi i Sportit 2018, ne Prishtine.

Sot ne kuader te Javes Evropiane te Sporit, u mbajt panairi i sporitit 2018, organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosoves ne bashkepunim me Ministrine e Kultures, Rinise dhe Sportit, ne sheshin Skenderbeu ne Prishtine.

Ne panair morri pjese edhe Klubi i tenisit Rilindja, te cilet paten rast te promovojne sportin e tenisit tek femijet.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.