Categories
Lajmet

[:sq]Nxensit e Shkolles “Mustafa Bakija” vizituan Klubin e tenisit Gjakova[:]

[:sq][:]

[:sq]Sot nxenesit e Shkolles “Mustafa Bakija” vizituan Klubin e tenisit Gjakova, ne komunen e Gjakoves.

Nxenesit paten rastin te njohin Sportin e tenisit, po ashtu te luajne bashke me shoqerine dhe trajnerin e klubit.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.