Categories
Lajmet

[:sq]Njoftim[:]

[:sq][:]

[:sq]Kuvendi i rregullt i punës së Federatës së Tenisit të Kosovës për vitin 2018 do të mbahet të shtunën, 24 nëntor 2018, në Hotel Sirius.

Në kuvend do të marrin pjesë anëtarët e Bordit dhe delegatët e klubeve (anëtarësia). Prezent do të jetë edhe një përfaqësues i Komitetit Olimpik të Kosovës.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.