Categories
Lajmet

[:sq]Njoftim Sqarues per Workshop tenisi[:]

[:sq][:]

[:sq]Njoftim Sqarues:

Federata e tenisit e Kosoves me 09 shkurt 2019 do te organizoi workshop tenisi me temen ” Organizimi i mire i turneve”.

Vendet (max 20) ofrohen sipas prioritetit te kategorive ne vijim:

1. Klubet;
2. Referët;
3. Prindërit dhe pjesëtarë të tjerë të komunitetit.

– Afati për paraqitje është i hapur deri më 4 shkurt 2019 në ora 16:00.

– Vendet për kategoritë plotësohen cili është paraqitur më herët.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.