Categories
Lajmet

[:sq]Liza Lika (K.T. Peja) dhe Maniyay Maibam (K.T. Prishtina) fitues te turneut Red Peja Kids Open 2016.[:]

[:sq][:]

[:sq]Per fat te keq per shkak shiut kategorite Orange edhe Green u detyruan te shtyhen per javen e ardhshme.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.