Categories
Lajmet

[:sq]Learta Muharremi dhe Diar Ymeri zënë vendin e parë në turneun “Rilindja Kids 2020” për kategorinë green[:]

[:sq]

04 Korrik 2020


Sot u mbajtën garat green të turneut “Rilindja Kids 2020”.
Në kategorinë vajza vendin e parë e zuri Learta Muharremi e cila mposhti ne finale kundershtaren Dorela Bunjaku. Tek djemt fitues doli Diar Ymeri duke zënë vendin e parë kundër Unik Ramadanit.


Nesër do të vazhdojnë garat Red dhe Orange, në fushat e tenisit të K.T Rilindja në Tokbashqe.

[:]