Categories
Lajmet

[:sq]Klubi “Kalaja” me fëmijët e kopshtit Yllka[:]

[:sq][:]

[:sq]Sot fëmijët e kopshtit Yllka- cikli i ulet të klasave të para dhe të treta patën rastin të njoftohen me sportin e tenisit dhe të përjetojnë edhe vet lojën përmes iniciativës së Klubit Kalaja.

Kjo iniciativë do të vazhdojë edhe me klasat e dyta dhe të katërta të kopshtit Yllka, dhe fëmijet do të kenë mundësinë të kënaqën me lojën e tenisit në bashkëpunim me Klubin Kalaja

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.