Categories
Lajmet

[:sq]Kampi njëjavor i tenistëve të rinjë kosovar në Ulqin[:]

[:sq][:]

[:sq]20 tenistët më të mirë kosovar të moshës prej 10-16 vjeqare do të marrin pjesë në kampin e tenisit njëjavor që do të mbahet prej 21-27 gusht në Ulqin. Kampi do të udhëhiqet nga 4 trajnerë të licensuar të tenisit nga Kosova që do të punojnë në të gjitha aspektet sportive të lojës së tenisit duke i kushtuar rëndësi pjëses taktike dhe përgaditjës fizike. Do të punohet 2 herë në ditë (5 orë në ditë ushrtrime) në kompleksin e mrekullueshëm të tereneve të tenisit në klubin e tenisit “Bellvue” në Ulqin. Kompleksi përbëhet nga 7 terene të tenisit dhe të gjitha objektet tjera përcjëllëse. Departamenti i Sporteve të Kosovës nga Ministria e Kulturës, Sportit dhe Rinisë mundësoi shkuarjen e tenistëve në kampin e Ulqinit.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.