Categories
Lajmet

[:sq]Kampi 5 ditor ne Shkup me trajnerin Dejan Marinkovic[:]

[:sq][:]

[:sq]Perfundoj kampi 5 ditor ne Shkup me trajnerin Dejan Marinkovic ne fushat e tenisit Jug te Shkupit.
Ishte nje pervoje e mire per 12 lojtaret dhe 4 trajneret nga Kosova ku mesuan teknike, taktik, koncept te lojes, yoga, ushtrime kondicionale, etj.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.