Categories
Lajmet

[:sq]Ka filluar workshopi i tenisit me temën “ Organizimi i mirë i turneve”[:]

[:sq][:]

[:sq]Ka filluar workshopi i tenisit me temën “ Organizimi i mirë i turneve”, me ligjëruesin z. Genc Loxha.

Në workshop po marrin pjesë përfaqësues të klubeve, refer dhe prinder.

Workshopi synon të shpalos brengat , mundësitë dhe idetë e pjesëmarrësve për organizimin e një turneu në mënyrën më të mirë.

Në fund do të prezantohen rekomandimet dhe konkluzionet e dala nga workoshopi.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.