Categories
Lajmet

[:sq]Ka filluar Kursi Certifikues per Refer te Tenisit[:]

[:sq][:]

[:sq]06 Dhjetor 2019

Ka filluar Kursi Certifikues per Refer te Tenisit i cili po organizohet nga Federata e Tenisit e Kosoves ne bashkepunim me ITF.

Kursi po mbahet ne Hotel Sirius, me ligjeruesin nderkombetar z. Konstantin Zasjadko i cili vjen nga Latvia dhe me dhjetra pjesemarres te cilet synojne te pajisen me certifikaten nacionale per referim te tenisit.

Kursi zgjate 3 dite, nga 06-08 Dhjetor duke perfshire pjesen teorike dhe praktike te studimit.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.