Categories
Lajmet

[:sq]Jane ndryshuar datat e turneut “Mjeshtri Open 2019” per grupmoshen U12 dhe U14[:]

[:sq][:]

[:sq]02 maj 2019

Njoftim

Jane ndryshuar datat e turneut “Mjeshtri Open 2019” per grupmoshen U12 dhe U14.

Mjeshtri Open- U12 organizohet me date 18-19 maj, nderkaq per grupmoshen U14 me 25-26 maj.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.