Categories
Lajmet

[:sq]Ftesë për oferta për zhvillimin e portalit të Tenisit[:]

[:sq][:]

[:sq]04 Nentor 2019

Në përputhje me vendimin e bordit për projektin e Digjitalizimit të Federatës shpallet kjo ftesë për oferta, për zhvillimin e portalit të tenisit në bazë të cilit lojtarët do të regjistrohohen online, do të paraqiten edhe në turne online dhe shumë të tjera.

Afati për dërgimin e ofertave është i hapur deri më 30 Nëntor 2019, ndërkohë që specifikacioni dhe kërkesat mund ti gjeni në dokumentin në vijim:

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.