Categories
Lajmet

[:sq]Forta Morina dhe Mal Agushi Kampionë te turneut “A&S Open 2016” U-12[:]

[:sq][:]

[:sq]Forta Morina nga Prishtina dhe Mal Agushi nga Shkupi, jane Kampionë te ‘A&S Open 2016’ U-12, te mbajtur ne Prizren ne klubin Sesahr USA.
Ne turne morren pjese garues nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia ku pati loje shume interesante

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.