Categories
Lajmet

[:sq]Federata bëhet me 3 referë të rinj të karriges dhe dhjetë referë të vijave[:]

[:sq][:]

[:sq]09 Dhjetor 2019

Ka perfunduar Kursi Certifikues për Referë të Tenisit, i cili u mbajt më 06-08 dhjetor 2019 me ligjeruesin ndërkombetar z. Konstandin Zasjadko.

Të gjithë pjesëmarrësit u pajisën me certifikatë për referë të vijave, ndërkaq Blearta Ukëhaxhaj, Vërshim Hatipi dhe Genis Nallbani u certifikuan edhe si referë të karriges.

Kështu, me Bleartën, Kosova fiton femrën e parë refere të tenisit, duke shënuar kështu histori të veçantë.

Urime të gjithëve!

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.