Categories
Lajmet

[:sq]Eurokos Open 2018 ROG[:]

[:sq][:]

[:sq]Ka perfunduar dita e pare e turneut “Eurokos Open-2018” per grupmoshat RED, kategoria meshkuj dhe femra, e organizuar nga KT Rilindja.

Rezultatet e finaleve per grupmoshat Red dhe Orange te zhvilluara sot, jane te paraqitura si ne vijim:

Red- djem:
Erion Prizreni- Erdi Musliu 7:3 7:4

Red-Vajzat:
Mei Hasanaj – Aleksandra Dukiç 8:6 7:2.

Orange- djem:
Yll Smakolli- Unik Ramadani 14:12 11:9

Orange-Vajzat:
Ajla Birdaini – Rea Gorjani 10:3 10:7.

Per foto KLIKO

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.