Categories
Lajmet

[:sq]Eshte publikuar rregullorja per tarifat e anetaresise 2019[:]

[:sq][:]

[:sq]19 mars 2019

Rregullorja e tarifave per anetaresine ne Federate dhe per pjesemarrje ne turne eshte publikuar ne ueb faqen e FTK-se.

Ate mund ta gjeni ne linkun me poshte:

http://tenniskosova.com/…/up…/Rregullore_Tarifat_2019_02.pdf

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.