Categories
Lajmet

[:sq]Ekipa e Kosoves ne DAVIS CUP[:]

[:sq][:]

[:sq]Hyda Banjska, Granit Bajraliu, Gurash Hasani dhe Meldin Mustafi.
Selektori: Jeton Hadergjonaj

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.