Categories
Lajmet

[:sq]Down Syndrome Kosova Tenis[:]

[:sq][:]

[:sq]Me bashke-iniciativen e Jeton Hajdarit (trainer i certifikuar i tenisit) dhe shoqatën “Down Syndrome Kosova”, sot u zhvillua nje trainim i tenisit per femiet me sindromin daun. Kesaj iniciative me knaqesi ju bashkangjiten edhe Klubi i tenisit Prishtina dhe poashtu Federata e tenisit (FTK) cilja e ndihmoj ket iniciativ me raketa dhe topa te tenisit.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.