Categories
Lajmet

[:sq]Dita e trete e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyski[:]

[:sq][:]

[:sq]04 dhjetor 2018

Dita e trete e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyski, u mbajte me kategorite U14, U16,U18, dhe Green.

Neser fillon dita e katert e kampit.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.