Categories
Lajmet

[:sq]Blearta Ukehaxhaj rangohet ne poziten e 356 ne Tennis Europe[:]

[:sq][:]

[:sq]Blearta S. Ukehaxhaj dhe fituesja e turneut ne Cungu open u14 i cili u mbajt ne Ulqin.Blearta doli e 7 a e ketij turneu dhe fitoj 20 pike.Me 65 piket e grumbulluara ne TE rangohet ne poziten e 356 qe eshte suksesi me i mire i nje kosovare.Sfidat vazhdojne

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.