Categories
Lajmet

[:sq]Amerikani David Haggerty zgjidhet President i ITF edhe për një mandat tjetër.[:]

[:sq][:]

[:sq]27 Shtator 2019

Amerikani David Haggerty zgjidhet President i ITF edhe për një mandat tjetër.

Sot në Kuvendin Vjetor të Federatës Ndërkombëtare të Tenisit që po mbahet në Lisbonë, Portugali u votua për president dhe anëtarë të bordit, ku presidenti aktual z. David Haggerty fitoi bindshëm me 259 vota ose 60.5%.

Në kuvend u zgjodhën edhe 14 anëtarë të bordit, me mandat 2019-2023.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.