Categories
Lajmet

[:sq]Ka përfunduar turneu “Rilindja Kids 2020″[:]

[:sq]

05 Korrik 2020


Sot u zhvilluan garat e kategorisë Red dhe Orange të turneut “Rilindja Kids 2020”.


Red Djemtë

Vendi i parë: Heron Ajeti

Vendi i dytë: Shend Hoxha


Red Vajzat

Vendi i parë: Lorina Dreshaj

Vendi i dytë: Inara Ymeri


Orange Djemtë

Vendi i parë: Mal Karakashi

Vendi i dytë: Rrok Ramadani


Orange vajzat

Vendi i parë: Morea Dreshaj

Vendi i dytë: Hana Veseli


Nesër do të vazhdojnë garat për kategorinë U14.

[:]