Categories
Lajmet

[:sq]Sot behen 5 vite qe nga pranimi i FTK ne ITF/TE[:]

[:sq]

28 Mars 2020

Sot behen 5 vite qe nga pranimi i Federates se Tenisit te Kosoves ne ITF dhe Tennis Europe.


Falenderojme perzemerisht ITF/TE per bashkepunimin, dhe perkrahjen e vazhdueshme qe pergjate viteve ka dhene ne dobi te ngritjes dhe zhvillimit te tenisit ne Kosove.

[:]