Udhetimi i pare Nderkombetar tani si shtet i Kosoves

  • Jan 28, 2016

Me 29-31 Janar do te marrin pjese lojtaret me te mire ne Tennis Europe Winter Cups e organizuar nga Head.
Ekipa e djemve do te luajne ne Hradek te Qekise dhe do te udheheqen nga trajneri Argjend Lecaj. Lojtaret nga ekipi jane Bleron Ukehaxhaj, Melos Nallbani dhe Yll Berisha.
Ekipa e vajzave do te luajne ne Neudorfl te Austrise dhe do te udheheqen nga Kreshnik Arifi. Lojtaret nga ekipi jane Forta Morina, Aja Broqi dhe Vesa Gjinaj.

Ju deshirojme lojtareve suksese ne perfaqesimin e pare te Kosoves ne garat evropiane si shtet i Kosoves.

Share this post