Turneu ‘Shkodra Indoor 2021’

  • Nën 30, 2021

Shkodra Tennis Club Organizon turnet e parapara në kalendarin e FSHT, Shkodra Indoor 2021.

Regjistrimet bëhen në shkodratennis.al

Datat e turneve:27-28 Nëntor 2021 – U-10 dhe U-14 3-5 Dhjetor 2021 U-12 dhe U-16

U-10 Round & Robin

U-14 Dy sete (Seti III Super Tie Break

)Për më shumë informacion mund të kontaktoni:Dino: +38 269 741 130

Alban Dani: +355 69 31 45 000

Lajmërimi i turneve U10 & U14 do të bëhet ditën e premte datë 26 Nëntor 2021, Ora 14:00

Share this post