Turneu ROG ne Peje

  • Sht 02, 2018

Ne terenet e tenisit ne Brestovik KT Peja ne bashkepunim me FTK ka organizuar turneut ne Red, Orange & Green ku moren pjese garues nga te gjitha klubet kosovare.

Ne turneun Red per vajza vendi i pare i takoi Mei Hasanaj e cila ne finale shenoi fitore ndaj Flatra Koshit me 7/1 dhe 7/5. Ne konkurencen e djemve i pari doli Erion Prizreni pasi ne finale mposhti Erdi Musliun me 7/4 dhe 14/12.

Ne turneun orange tek vajzat e para doli Aresa Rexha e cila ne finale ishte me e mire se Ajla Birdaini te cilen e mposhti me 10/7 dhe 10/7 pederisa ne finalen e djemve u takuan Ervin Doli dhe Sufjan Baruti ku me i mire ishte Ervin Doli i cili triumfoi me 10/3 , 12/14 dhe 7/3.

Fitues te turneut green: Tiara Berisha shenoi fitore ne duel me Tuana Zariqi me rezultat 4/1 dhe 5/3 ne geme perderisa ne konkurencen e djemve ne finale u perballen Blend Pajaziti dhe Julian Komoni ku me i mire doli Blend Pajaziti i cili triumfoi me 4/2 dhe 5/3 ne geme.

FOTOT

Share this post