[:en]”Turneu i Pavaresise” mbahet nga 14-17 shkurt”Turneu i Pavaresise 2020- A” mbahet me 14-17 Shkurt

  • Shk 10, 2020
[:en]

10 Shkurt 2020


KT Rilindja nga 14-17 Shkurt organizon “Turneun e Pavaresise” per grupmoshen Adult.
Supervajzer i turneut: Arzen Rifati


Mënyra dhe kushtet e paraqitjesEmail:

arian.-@hotmail.comCC:

tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes: 12.02.2020 17:00

Shorti publikohet: 12.02.2020 18:00

Orari publikohet: 12.02.2020 21:00.

10 Shkurt 2020

KT Rilindja nga 14-17 Shkurt organizon “Turneun e Pavaresise” per grupmoshen Adult.

Supervajzer i turneut: Arzen Rifati

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes
Email: arian.-@hotmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes: 12.02.2020 17:00
Shorti publikohet: 12.02.2020 18:00
Orari publikohet: 12.02.2020 21:00.

Share this post