Turnet qe do te organizohen me 18-19 maj

  • Maj 13, 2019

13 maj 2019

Kete fundjave me 18-19 maj do te organizohen keto turneu:

1. K.T. Peja organizon turneun Red dhe Orange ne fushat e tenisit “Enes Nallbani”, ne Karagaq.

2. K.T. Arena organizon turneun ” Arena Spring Seniors” ne fushat e tenisit ne Cagllavice si dhe ne fushat e tenisit te Hotel Emerald.

3. K.T. Rilindja organizon turneun ” Mjeshtri Open- U12″, ne fushat e tenisit te klubit Rilindja ne Tokebashqe.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: federation@tenniskosova.com

Per turneun Rog dhe Orange CC: kreshnik24@hotmail.com

Per turneun Arena Seniors CC: festi.sds@hotmail.com

Per turneun Mjeshtri Open-U12 CC: arian.-@hotmail.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes: 16.05.2019 17:00
Shorti publikohet: 17.05.2019 18:00
Orari publikohet: 17.05.2019 21:00.

Share this post