Trajneret e Tenisit nisin iniciativen per themelimin e SHTTK

  • Kor 29, 2019

28 Korrik 2019

Trajneret e Tenisit te Kosoves u takuan sot per te nisur iniciativen per themelimin e shoqates se trajnereve te tenisit te Kosoves.

Ne takim morren pjese 20 trajner te klubeve te tenisit me ç’rast diskutuan rreth dobive dhe domosdoshmerine e themelit te shoqates.

Kjo iniciative u mireprite nga te gjithe pjesemarres, duke e konsideruar si shume te nevojshme per zhvillimin dhe masovizimin e tenisit.

Trajneret u zotuan se do te angazhohen dhe bashkepunojne fuqishem per ta formuar sa me pare shoqaten e cila besohet se do te funksionalizohet ne fillim te vitit 2020.

Ne fund te takimit trajneret votuan me vote te msheft edhe kryetarin e Shoqates, ku me shumice votash u zhgjodh trajneri z. Arian Ibrahmi.

Kryetari i shoqates bashke me anetaret do te angazhohet ne hartimin e statutit te SHTTK, i cili do te aprovohet nga bordi drejtues i FTK-se.

Share this post