Top Reklama Open 2018 – ROG

  • Maj 20, 2018

Flatra Koshi zuri vendin e parë sot në garat e kategorisë “Red” e cila u përball me Dunë Hatipi në finale.
Kategoria meshkuj përfundojë me fituesin Erion Prizreni i cili fitoj garën kundër Ares Rexha.

Ne kategorisnë “Orange” titujt e fitores i takuan Yllka Smakollit dhe Sufjan Barutit.

Altea Hajrizi nga Mitrovica zuri vendin e parë në kategorinë “Green”- femra, vendin e dytë në këtë kategori e zuri Tiara Berisha nga Gjakova.
Tek djemt, Salidin Rama e fitoi perballjen për vend të parë kundër bashkëlojtarit të klubit KT Kalaja nga Prizreni, Adriatik Halitit.

Me përfundimin e finales për green përfundojë edhe turneu “Top Reklama Open 2018” i organizuar nga KT Peja.

Per foto KLIKO

Share this post