Tomislav Jotovski dhe Stefan Micov Stefan janë finalistet e turneut memorial “Enes Nallbani 2019”.

  • Sht 28, 2019

28 Shtator 2019

Tomislav Jotovski dhe Stefan Micov Stefan janë finalistet e turneut memorial “Enes Nallbani 2019”.

Sot u zhvilluan garat gjysmëfinale të turneut, ku u ndeshën Tomislav Jotovski kd Granit Bajraliu 6:0 6:2, dhe Stefan Micov kd Ivan Manasov 6:2 4:6 6:1.

Finalja e madhe do te zhvillohet nesër duke filluar nga ora 14:00.

Share this post