Tennis Fest 2019 do te mbahet ne Prishtine me 21- 22 mars

  • Mar 18, 2019

18 mars 2019

Federata e Tenisit e Kosovës në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, Klubet e tenisit në Prishtinë, dhe ndihmen e sponzoreve më 21-22 mars 2019 do të organizojnë Ditën e Tenisit në Prishtinë “ Tennis Fest 2019”.

Aktiviteti do të zhvillohet dy ditë në platonë e sheshit “Zahir Pajaziti”, duke filluar nga ora 10:00 deri 18:00, me pjesëmarrës fëmijë të klasave të para dhe dyta nga shkollat fillore publike dhe private të Prishtinës, fëmijë nga SOS Fshati dhe fëmijë me Sindrom Down.

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë edhe ju të jeni pjesë e aktivitetit tonë.

#tennisfest2019 #tennisday #fun #Prishtine

Komuna e Prishtinës BPB ENRAD Korporata Rugove Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Share this post