Tennis Europe ka botuar raportin “Kthimi ne Tenis”

  • Pri 29, 2020

29 Prill 2020


Tennis Europe ka botuar raportin “Kthimi ne Tenis” ne te cilen jane dhene detajet e reja per rikthimin ne lojen e tenisit pas pandemise “Covid 19”.
Ne raport jane dhene detajet dhe rekomandimet se cilat vende so te kene mundesi te i rikthehen lojes.


Loja ehte aktualisht e mundur ne 14 kombe evropiane, nen disa kufizime (BLR, CZE, DEN, EST, FIN, HUN, ISR, LAT, LTU, NED, NOR, SLO, SVK, SWE), nderkohe qe ne Kosove aktivitetet sportive mbesin ende te mbyllura deri ne njoftimin e ardhshem nga Qeveria.

Share this post