Tenistet tane U12 dhe U14 po marrin pjese ne kampin e tenisit ne Ulqin.

  • Pri 17, 2019

17 prill 2019

Tenistet tane te grupmoshave U12 dhe U14 po marrin pjese ne kampin e tenisit ne Ulqin.

Kampi po organizohet nga klubi i tenisit “Bellvue” ne Ulqin, ne kuader te garave Fed Cup 2019 qe po zhvillohen.

Tenisitet ne kamp po shoqerohen nga trajneret Lorik Haxhishabani dhe Granit Bajraliu.

Share this post