Tenistet që do të përfaqësojnë Kosovën në EYOF “Gyor 2017”, udhëtuan për në kampin përgatitor

  • Kor 14, 2017

Sportistët do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që mbahet në Hungari prej 23-29 korrik 2017.
Prej tenistëve jane Diell Mehmeti dhe Blearta S. Ukehaxhaj me trajnerin Argjend Lecaj. Nëntë sportistë dhe tre trajnerë, janë nisur për në Belek të Turqisë, ku për një javë do të përgatiten në qendrën stërvitore, “Gloria Sport Center”, mundësuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.

Share this post