Tenistet nga Kosova marrin pjese ne Shkodra Indoor Open 2016

  • Dhj 24, 2016

Pas thirrjes nga Klubi i Shkodres, tenistet nga Kosova morren pjese ne Shkodra Indoor Open 2016.
Kosova morri pjese ne kete turne me plote 10 tenist ne kategorite U-10 dhe U-14 per femra dhe meshkuj.
Falenderojme organizatoret per mirepritjen dhe organizimin te sukseshem te turneut.
Turneu do te vazhdoj ne ditet ne vijim me kategorine e veteraneve ku poashtu do te marrin pjese veterant nga Kosova.
Fotot mund ti gjeni ne galeri:
Kliko:

Share this post