Tenisi ne shkolla

  • Nën 21, 2013

Ne shkollen filllore Emin Duraku ne Prizren ka filluar te implementohet Iniciativa për Tenisin në Shkolla (STI).
Në këtë Iniciativë të përkrahur nga MASHT-i dhe Federata e Tenisit të Kosovës do të përfshihen 26 paralele me 715 nxënës të klasave I,II,III,IV dhe V-ta.

Share this post