Tarkan Kosova rizgjedhet kryetar i Këshillit të Referëve të Tenisit të Kosovës

  • Mar 30, 2021

Këshilli i Referëve të Tenisit të Kosovës më 29 mars 2021 ka zgjedhur kryesinë e re me mandat dy vjeçar, përshkak të situatës pandemike takimi është mbajtur në formë virtuale.

Kryetar i KRTK-së me shumicë votash është rizgjedhur Tarkan Kosova. Për tu plotësuar Komisioni drejtues i KRTK-së përveç kryetarit duhet të jenë edhe dy anëtarë, ku me shumicë votash u zgjodhën Genis Nallbani dhe Arzen Rifati.

Kryesisë së re i urojmë suksese në udhëheqjen e KRTK-së!

Share this post