Takimi vjetor i referëve

  • Tet 13, 2018

Te shtunen me 13 tetor 2018, ne abmientet e Hotel Sirius Prishtine, referet e tenisit mbajten takimin e tyre vjetor.

Ne kete takim referet u aftesuan per perdorimin e platformes Courthive per menaxhim te turneve, platforme kjo qe behet obligative per te gjithe referet mbikeqyres te turneve prej vitit 2019.

Krahas seminarit per platformen Courthive u diskutuan rregulloret e reja te ITF dhe implikimet ne rregulloret e Federates.

Referet pjesemarres perzgjodhen edhe perfaqesuesit e tyre ne grupin punues i cili do te hartoje Rregulloren per Keshillin e Refereve te Tenisit. U perzgjodhen: Fatmir Kabashi, Tarkan Kosova dhe Arzen Rifati, nderkohe qe ne ditet ne vijim Bordi do t’i caktoje dy anetare qe do ta perfaqesojne Bordin ne kete grup punues. Themelimi i ketij keshilli do te formalizoje dhe strukturoje dukshem punen dhe perzgjedhjen e refereve per turnete zyrtare.


Share this post