Takimi me kryetaren e Asocioacionit të Tenistëve të Kosovës – Ganimete Morina.

  • Kor 04, 2022

Sot, me datë 4 korrik 2022, u mbajt takimi mes kryetares së Asocioacionit të Tenistëve të Kosovës, Ganimete Morina dhe nënkryetares së Federatës së Tenisit të Kosovës, Blerina Mati.

Qëllimi i këtij takimi ishte:
Koordinimi i aktiviteteve të këtij Asociacioni dhe FTK-së ,u tregua gjendja aktuale dhe planet e Asociacionit të Tenistëve të Kosovës për këtë vit.

Ne, u shprehëm të gatshëm që të japim mështetjen tonë si Federatë.

Share this post