Takimi konsultativ me selektorët

  • Pri 10, 2021

Është mbajtur takim konsultativ me selektorët në lidhje me planet zhvillimore të tenistëve në grupmosha të ndryshme. Prezent në këtë takim ishte edhe kryetari i FTK-së Jeton Hadergjonaj si dhe drejtori për zhvillim Shkelzen Domi. 🎾🎾

Share this post