Suhareka e gatshme për ta dëshmuar veten edhe në tenis, interesim i jashtëzakonshëm i fëmijëve në “Tennis Festival 2022”

  • Maj 18, 2022

Po vazhdon të mbahet “Tennis Festival 2022”. Në ditën e dytë ishim në Suharekë ku një numër i madh i fëmijëve të këtij qyteti u argëtuan dhe u njoftuan me sportin e tenisit, të cilët treguan interesim të madh që të meren me këtë sport.

Falenderojmë komunitetin e tenisit në Suharekë, Drejtorin e Sportit në Komunen e Suharekes dhe International Tennis Federation!

Shihemi nesër në Gjakovë me fillim nga ora 10:00!

Share this post