STOJANOVA DHE PALIOURAS KAMPIONË TË KOSOVA OPEN 2021, J5 PEJA

  • Sht 13, 2021

Gjatë datave 4-11 Shtator është mbajtur edicioni i parë i turneut ndërkombëtar ITF World Tennis Tour Juniors ‘Kosova Open 2021’, J5 Peja në fushat e tenisit ‘Arben Zeka’ në Brestovik, Pejë.

Në këtë edicion morën pjesë tenistë nga shumë shtete të botës të cilët treguan kualitet të mirë të tenisit në single dhe double.

Fituesit në dy konkurencat për vajza dhe djem në single dhe double janë si në vijim:

Vajzat Single

Fituese: Jana Stojanova

Finaliste: Aleksandra Simeva

Gjysmëfinaliste: Vesa Gjinaj

Gjysmëfinaliste: Nera Tesankic

Djemt Single

Fitues: Dimitris Paliouras

Finalist: Emil Dapcevic

Gjysmëfinalist: Eugene Vasilakis

Gjysmëfinalist: Romeo Hadzimehmedovic

Vajzat DoubleFituese: Vesa Gjinaj/Aleksandra Simeva

Finaliste: Jana Stojanova/ Ceylin Ipek

Gjysmëfinaliste: Linea Bajraliu/ Julia Peer

Gjysmëfinaliste: Kate Mansfield/ Senem Ocal

Djemt Double

Fitues: Dimitris Paliouras/ Eugene Vasilakis

Finalistë: Daniele Augenti/ Christopher Robin Rootare

Gjysmëfinalistë: Marko Stoilkovski/ Filip Stojanovski

Gjysmëfinalistë: Romeo Hadzimehmedovic/ Emil Dapcevic

Falenderojmë të gjithë sponzorët dhe ata që kontribuan në organizimin e këtij turneu dhe përfundimin e tij me sukses!

Urime të gjithë fituesve dhe suksese!

Deri ne vitin e ardhshëm

Share this post